hamidkiani کاربر جدید وضعيت: آفلاين 18 دي ماه ، 1386 تعداد ارسالها: 17 امتياز: 0 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: سه شنبه، 15 بهمن ماه ، 1387 03:52:02 موضوع مطلب: فیلم اسکواش ( پاور و پالمر)
سلام دوستان
بالاخره وقت کردم و یه فیلم دیگه برا دوستان آپلود کردم .
این فیلم مربوط میشه به تورنمنت Super Series 2005 که Semi Final این بازی ها هستش بین Jonathan Power از کانادا و David Palmer از استرالیا که بسیار بازی جذابی هستش و می دونید که همیشه رقابت این دو بازیکن همیشه تنگاتنگ هستش. مدت زمان این بازی 100 دقیقه هست و کل این در حدود 1 ساعت و 50 دقیقه هستش. حجم فایلی که برای دانلود قرار داده شده در حدود 200 مگابایت هست من اون رو در دو فایل جداگانه آپلود کردم که شما می تونید از برنامه ای مثل Winrar استفاده کنید و دوباره فایل ها رو به هم متصل کنید.
پسورد لازم برای این فایل ها SquashNews.ir هستش که حتما باید حروف S و N به صورت بزرگ تایپ شود.
:: كپي برداري فقط با ذكر منبع بلامانع ميباشد.تمامي حقوق متعلق به مديران وب سايت خصوصي خبري اسكواش ايران مي باشد.اسكواش نيوز (squashnews) يك نام انحصاري ، ثبت شده و در اختيار صاحبان اين وب سايت مي باشد و درج هر مطلبي در هرگونه پايگاه خبري روزنامه فتوبلاگ و ... بدون هماهنگي مديران سايت پيگرد قانوني خواهد داشت ::